5В072700 – Азық-түлік өнімдерінің технологиясы мамандығы
5В072700 – Азық-түлік өнімдерінің мамандығы келесі білім бағдарламаларын қарастырады:
Арнайы бағыттағы және қоғамдық тамақтану өнімдерінің технологиясы |
|
|
Осы білім беру бағдарламасының пәндерін оқып-үйрену арнайы бағыттағы және қоғамдық тамақтану өнімдерінің технологиясы, қоғамдық тамақтану өнеркәсіптерінде технологиялық процесстерді жүргізу төңірегінде білім алуды қамтамасыз етеді. |
Консерві және тағам концентраттары технологиялары |
|
|
Осы білім беру бағдарламасының пәндерін оқып-үйрену консерві және тағам концентраттары технологиясы, консерві және тағам концентраттарын өндіру өнеркәсіптерінде рецептураны өңдеу, өндіру, тарату және өнім сапасын бақылау төңірегінде білім алуды қамтамасыз етеді. |
Модульдік білім бағдарламалары
Әрбір мамандық үшін модульдік білім беру бағдарламасы әзірленеді – оқу бағдарламасы оқу модульдерінің жиынтығын қамтиды білім алушыларға белгілі бір дәрежеде және / немесе біліктілікті алу үшін қажетті құзыреттерді меңгеруге бағытталған.
- Модульдік білім бағдарламасы 2016-2017 оқу жылы
- Модульдік білім бағдарламасы 2017-2018 оқу жылы
- Модульдік білім бағдарламасы 2018-2019 оқу жылы
5В072700 – Азық-түлік өнімдерінің технологиясы мамандығының түлегіне 5В072700 – Азық-түлік өнімдерінің технологиясы мамандығы бойынша техника және технологиялар бакалавры дәрежесі беріледі.