Ахмет Байтұрсынов
атындағы Қостанай
өнірлік университеті
Басқа халықтардан кем болмас үшін біз білімді,
бай, hәм күшті болуымыз керек.
Білімді болуға оқу керек, бай болуға кәсіп керек,
Күшті болуға бірлік керек.
А. Байтұрсынов

Жанабаева Карина Кусмановна

Портфолио

 

 

 Жанабаева Карина Кусмановна

Қайта өңдеу технологиясы және стандарттау

кафедрасының аға оқытушысы

Техника ғылымдарының магистрі

E-mail: karoline-91@mail.ru

 

Білімі

2012

А.Байтұрсынов атындағы Қостанай мемлекеттік университеті

5В072800- Қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы

2014

Алматы технологиялық университеті

6М072800- Қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы

Оқытатын пәндері

  • Өсімдік шаруашылығы өнімдерін өңдеу және сақтау
  • Технохимический контроль на зерноперерабатывающих предприятиях 
  • Ұн және кондитер бұйымдарын өндіру кәсіпорындараның жұмысын ұйыдастыру
  • Технология продуктов из растительного сырья

 

Ғылыми және әдістемелік басылымдар

  • “Study of triticale grain hydrothermal processing on the yield and flour quality.” International scientific conference “Food science, engineering and technologies 2016” 21 – 22 October 2016 Plovdiv, Bulgaria

  • «Влияние влажности зерна тритикале на его мукомольные свойства». МНПК «Инновационное развитие пищевой промышленности: от идеи до внедрения» 27-28 октября 2016 г.;

  • Сравнительная характеристика зерна тритикале сортов «Таза» и «Орда». Международной научно-технической конференции «Техника и технология пищевых производств»20-21 апреля 2017 г. МГУП, Беларусь

  • Представляем тритикале казахстанской селекции. XII Международная научно-практическая конференция (Могилев, Республика Беларусь 25—27 октября 2018 года) 

 

Біліктілікті арттыру

  • Семинар "Сбор и анализ бизнес- данных для развивающихся стран — 2017",  Harbin Ubiversity of Commerce, Харбин, Китайская Народная Республика. Сентябрь 2017 г.

  • Научная стажировка в  Могилевском государственном университете продовольствия,  г. Могилев, Республика Беларусь. Апрель – май 2017г.

  • Повышение квалификации вУниверситете пищевых технологий, Пловдив, Болгария. Октябрь 2016г.


PDF