Астық өнімінің сапасын анықтау практикумы
Оқу құралы
Костанай; КГУ им. А. Байтурсынова, 2008; (kz)
Автор:
Байканов М.Ж.
Другие авторы:
Ахмет А.З.
Аннотация:
Берілген курс бойынша зертханалық - практикалық сабақтарын өткізу студенттерге көмектесу болып табылады. Әдістемелік оқу-құралы бидай, ұн, жарма, құрама азықтардың сапасын анықтауды стандартты әдістерін анықтайды. Әдістемелік оқу-құралын дайындағанда бидай, ұн, жарма, құрама азықтың сапасын анықтауда мемлекеттік стандарттары және әдістері қолданылады.
Ключевые слова:
астық, сапа көрсеткіштер, талдау, бидай, қарабидай, қарақұмық, күріш, тары, ұн, жарма
Наименование специальности:
Технология перерабатывающих производств (по отраслям)
Наименование раздела:
Агралық биологиялық факультет
Скачать
(2)