Бейорганикалық химия/ Зертханалық сабақтарға арналған әдістемелік нұсқаулар
Оқу құралы
Костанай; КГУ им. А. Байтурсынова, 2007; (kz)
Автор:
Ергалиева Айжан Халиуллаевна
Другие авторы:
Айсабаева Раушан Мусаевна
Аннотация:
Әдістемелік нұсқаулар химиялық зертханада қаупсіздік сақтау ережелерімен, химиялық реактивтердің классификациясымен, химиялық ыдыстардың түрлерімен және оларды жуу әдістерімен, жылытқыш құралдармен таныстырады. Әдістемелік нұсқауларда жеті тақырып бойынша зертханалық жұмыстарды орындау сипаттамалары берілген .
Ключевые слова:
Қаупсіздік сақтау ережелері, химиялық реактивтер, химиялық ыдыстар, зертханалық жылытқыш құралдар, оксидтер, қышқылдар, негіздер, тұздар, химиялық реакциялардың жылдамдығы, қайтымды реакциялар, химиялық тепе-теңдік, ертінділер концентрациясы, электролитте
ББК:
42393
Наименование специальности:
Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
Наименование раздела:
Ветеринарлық және мал шаруашылық технологиясы факультеті
Скачать
(7)