Мал шаруашылығы өнімдерінің ветеринарлық санитарлық қауіпсіздігі
Учебное пособие
Қостанай; А. Байтұрсынов атындағы ҚМУ, 2019; Б. 219(қаз)
Автор:
Исабаев А.Ж
Другие авторы:
Нуржанова С.А.
Аннотация:
Оқу құралы төмендегідей бөлімдерден тұрады: ұтымды тамақтанудың әртүрлі аспектілері, азық-түлік қауіпсіздігі және оны бағалаудың негізгі критерийлері, мал шаруашылығы шикізаты мен азық-түлік өнімдерінің ластануының негізгі көзі, азық-түлік өнімдерінің микробиологиялық қауіпсіздігі, мал шаруашылығы өнімдерінің ауыр металдардың тұздарымен ластануы, мал шаруашылығы өнімдерінің радионуклидтермен ластануы.
Оқу құралы 5В120200 - Ветеринариялық санитария, 5В120100 - Ветеринариялық медицина мамандығының студенттері, магистранттары, докторанттарына және азық-түлік қауіпсіздігі зертханасының мамандарына арналған.
Ключевые слова:
химиктер, биохимиктер, микробиологтар, токсикологтар, диетологтар, тамақ өнімдерін өндірушілер, санитарлық-эпидемиологиялық қызметтер, мемлекеттік органдар
ББК:
48.17
Наименование специальности:
Ветеринарная санитария
Наименование раздела:
Факультет ветеринарии и технологии животноводства
Скачать
(3)